Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Këto biskota janë shumë të thjeshta në përgatitje pasi nevojiten vetëm tri përbërës . Gjalpë kikiriku, sheqer dhe vezë!
Në një enë bashkoni gjalpin e kikirikut, sheqerin dhe vezën. Trazojini derisa të krijoni një masë homogjene.
Merrni një tavë dhe shtroni në të një letër kuzhine.
Merrni nga masa që përgatitët, krijoni disa toptha të vegjël dhe i shtypni sipër me pirun. I vendosni në furrë për 12 minuta në temperaturë 180 gradë.
Pas kësaj janë gati për t’u shijuar!
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment