Në çdo kafshatë do të ndiheni sikur jeni në Puglia. Piceria më e re në SnapFood duhet inaguruar se s’bën!
Prej ditës së sotme (pra 2 qershor) piceria e njohur Apulia do të hapet fizikisht në adresën e re tek rruga “Gjik Kuqali”. Por lajmi akoma më i mirë është se ne mund të porosisim picat fantastike që realizon dora e artë e kuzhinës së Apulias, shumë kollaj përmes SnapFood.
Nëse do na pyesnin se kush i bën picat më të mira, me gjasa do të thonim menjëherë Italia! Ja pra që një çift simpatik, një vajzë shqiptare dhe një djalë italian kanë vendosur të na e sjellin cilësinë dhe sekretin e picave aq të dashura Italiane, në kryeqytet.
Të gjithë adhuruesit e picave duhet ta dinë se tek “Apulia” do të gjeni super pica të gatuara me super produkte, të cilat origjinën e kanë në Itali. Menuja e picave është shumë e larmishme, duke filluar nga tradicionalet të kuqet, të bardhat e deri tek picat me salsice e patate.
Po për një pica me nutella dhe kinder ju kishte shkuar mendja? Epo “Apulia” jua bën ëndrrën realitet!
Mjafton të shikoni fotot, për të kuptuar se Apulia bën diferëncën me picat e saj të parezistueshme. Ngjyrat e bukura, baza e plotë e picës, produktet cilësore dhe pjekja e duhur, formojnë kornizën perfekte të ushqimit tonë të preferuar kurdoherë.
Pica, pica, pica. I lumtur apo i mërzitur, pica është gjithmonë një zgjidhje e mirë. Bëj edhe ti zgjedhjen tënde me SnapFood tani!
Mbrëmjet me miq të shumtë në shtëpi janë gjithnjë një kënaqësi e madhe falë argëtimit e kujtimeve që mbeten, veçanërisht kur ka humor e biseda të këndshme. Por organizimi i saj mund të kthehet në një mundim të jashtëzakonshëm...
Për të përgatitur bazën, përzieni 50 g miell me 50 g ujë të vakët në një kavanoz ose, akoma më mirë, një enë plastike. Sigurohuni që i gjithë mielli të jetë përfshirë dhe lëreni gjysmë të pambuluar në temperaturën...
Të kanë tepruar dy feta picë nga një natë më parë dhe po gëzon sepse sapo kuptove që e ke mëngjesin gati. Ajo që duhet është vetëm t’i ngohësh shpejt e shpejt… po si? Në mikrovalë brumi bëhet si...
Lini një koment