Çfarë nuk duhet të mungojë në çantën tuaj të plazhit
Po planifikoni të shkoni në plazh?
Jeni në artikullin e duhur, pasi Neps, sot ju sjell disa këshilla të vlefshme, për gjërat që nuk duhet të mungojnë në çantën tuaj.
Fillojmë me aksesorët:
Peshqiri Shumë i rëndësishëm, jo vetëm për t’u fshirë, por edhe për ta vendosur mbi rërë apo mbi shezlon. Parandaloni infeksionet që mund të merrni dhe mos harroni të keni një peshqir personal.
Syzet Aksesori më i rëndësishëm, nëse nuk doni që sytë tuaj të jenë në kontakt të drejtëpërdrejtë me rrezet e forta të diellit.
Kremi mbrojtës Me faktorë mbi 50, nëse nuk e ke marrë kremin me vete në plazh, më mirë kthehu në shtëpi. Investimi për lëkurën fillon që tani!
Shapkat Plazhi ka nevojë për shapka komode dhe të rehatshme. Këmba juaj duhet të ajroset mirë, nëse nuk doni që të vuani nga myku më pas.
Ushqimet:
Uji Si imagjinohet plazhi pa ujë? Sa më shumë hapsirë të ketë çanta, aq më shumë ujë merrni. Konsumojeni të gjithën.
Fruta Pas ujit, frutat janë opsioni më i mirë për t’u hidratuar dhe për të patur energji. Shmangni pijet me gaz.
Sallata Sallata ju shuan urinë nëse e përgatisni atë me rukola, pomodorini dhe mish pule. Shmangni vezën apo peshkun në plazh, pasi rrezikoni helmimin. Konsumoni produkte sa më të lehta, pa harruar që të ngopeni, por duke u kujdesur njëkohësisht edhe për linjat./neps.al
Nëse qëroni hudhrën çdo herë kokërr më kokërr, ka një truk të thjeshtë që do t’ju kursejë kohë: Vendosni thelpinjtë e hudhrës brenda një kavanozi të vogël ose një tasi. Mbylleni kapakun (ose mbuloni tasin me një pjatë) dhe...
Për t’u siguruar që vezët tuaja nuk çahen gjatë zierjes, provoni këtë truk të thjeshtë: Shtoni kripë ose uthull: Hidhni 1 lugë gjelle kripë ose uthull të bardhë në ujin e zierjes. Kjo ndihmon në forcimin e lëvozhgës dhe...
Nëse ju mbetet gjysma e një avokadoje dhe dëshironi ta ruani të freskët, provoni këtë truk të thjeshtë: Lëreni bërthamën brenda: Mos e hiqni bërthamën nga gjysma e mbetur. Kjo ndihmon në ngadalësimin e oksidimit. Lyeni sipërfaqen me lëng...
Lini një koment