E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Zieni 1 orë mishin në 400 ml ujë, gjatë zierjes i shtoni mishit rigon e 1 majë luge kripë Himalaya.
Në një tenxhere të thellë shkrini si fillim gjalpin dhe hidhni pak bullgur, trazojeni dhe më pas shtoni pak lëng nga lëngu i mishit te vicit që keni zier.
Lëreni te ziejë rreth 10 - 15 minuta dhe bullguri është gati.
Prisni mishin në copa gjatësore që të jenë më të lehta që fëmija ti marre edhe me dorë.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment