Browsing Tag:

njoki

Dreka/ RECETA

Njoki me rikota dhe pesto

Pestoja është një nga salcat më të vlerësuara dhe me të pëlqyera, sidomos nga fëmijët. Nëse kësaj here doni të përgatisni diçka ndryshe nga pastat e zakonshme me pesto,…