Browsing Tag:

djathe

RECETA/ Vegjetariane

Copëza buke misri

Të shijshme dhe perfekte për t’u shijuar me djathra, sallam, kërpudha e domate, copëzat e bukës së misrit janë një antipastë e shijshme dhe jo vetëm. Le të shohim…