Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Nuk ka më të shijshme sesa supa e peshkut! Dhe mos mendoni se është shumë e vështirë për t’u përgatitur.
Përbërësit:
Udhëzime mbi përgatitjen:
Kjo supë e shijshme mund të vijë në adresën tuaj edhe me një klik. Kështu juve nuk do ju duhet të lodheni fare për ta përgatitur atë.
Shkarkoni falas nga telefoni juaj aplikacionin SnapFood dhe zgjidh restorant “Mystic”.
Porosit supën e peshkut që kushton vetëm 400 lekë.
Brenda minutash,supa e ngrohtë do të vijë aty ku je ti nga motorristët e SnapFood!/neps.al
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment