Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Duhet t'i provoni këto qofte. Nuk kanë as bukë, as mish, por janë qoftet më të mira që keni ngënë ndonjëherë! Më falendero më vonë!
Qëronii patatet dhe i grini imët me një rende.
I kaloni në një enë të madhe. Shtoni me radhë të gjithë përbërësit e tjerë dhe trazojeni mirë masën.
Formoni disa toptha të vegjël dhe i vendosni për t'i skuqur në një tigan me vaj luledielli (që duhet të jetë nxehur më parë).
I skuqni mirë nga të dyja anët dhe i shijoni të ngrohta!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment