Herës tjetër që do të blesh mish, ki parasysh këto 4 sekrete!
Të zgjedhësh gjërat e lira nuk është ideja më e mirë kur vjen puna sidomos tek mishi. Kur bëhet fjalë për cilësinë e mishit, kushtojini vëmendje se për cilën pjesë të trupit të kafshës bëhet fjalë.
Sipas studimeve, mishi më i mirë vjen nga brinjët, pjesa e pasme dhe ijeve.
Kjo në fakt është pjesa më e kushtueshme e mishit, por njëkohësisht edhe pjesa që gatuhet më mirë, më shpejt dhe është më e lehtë për t’u konsumuar.
Kur blini mish, kini parasysh që të mos jetë shumë i thatë ose shumë i lëngshëm.
Aroma e mishit madje duhet të jetë pak acidike. Ngjyra duhet të jetë e fortë dhe mishi nuk duhet të jetë shumë i butë apo i fortë kur e prekni./neps.al
Gjatë periudhës së shtatzanisë, të gjitha bëhemi shumë më të ndërgjegjshme për mënyrën tonë të të ushqyerit, se çfarë duhet të hamë e çfarë jo. Megjithatë, jo gjithmonë është e lehtë t’i kategorizosh ushqimet dhe pijet në çfarë DUHET...
Për të evituar infenksionet në veshka është ideale të konsumoni ushqime të shëndetshme që sigurojnë një larmi vitaminash, mineralesh dhe antioksidantësh që sigurojnë pastrimin e veshkave por që kanë sasi të vogla kaliumi dhe fosfori. Ushqimet që përmbajnë antioksidantë mund të...
Pushimet e verës për prindërit e rinj, të cilët kanë një bebe të porsalindur janë një sfidë jo pak e rëndësishme. Shpesh përballë kësaj situate ata përballen me pyetjen nëse duhet të bëjnë pushime në bregdet apo jo. Gjithmonë...
Lini një koment