Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Kungujt kanë aftësinë të ulin kolesterolin dhe të përmirësojnë shëndetin kardiovaskular. Prandaj mos hezitoni të përgatisni një supë të lehtë me to....
Në një tenxhere skuqni gjalpin me qepën e grirë imët. Më pas shtoni kungujt e prera në feta të holla.
Në fund shtoni lëngun e perimeve dhe i lini të ziejnë për 35-40 minuta.
Më pas e hiqni supën nga zjarri dhe për ta bërë kremoze përdorni një blender dore. Në fund i shtoni kripën, piperin, arrën moskat dhe vajin e ullirit.
E lini pak të ftohet dhe pas kësaj mund ta shijoni supën. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment