Bukuri

9 ushqimet për të cilat ka nevojë lëkura juaj!

Çka keni brenda, do të reflektohet jashtë! Nëse hani mirë edhe lëkura juaj do të jetë mirë. Me një lëkurë të mirë nënkuptojmë, shkëlqim, një lëkurë të pastër dhe pa njolla, që reflekton rini dhe shëndet. Kjo vlen edhe për fytyrën, por edhe trupin.

Image result for healthy skin

Janë disa ushqime specifike që në këtë drejtim ju ndihmojnë më shumë sesa të tjerat. Neps ju jep poshtë listën me 9 ushqime. Përpiquni t’i konsumoni më shpesh në rutinën tuaj.

Image result for food for healthy skin

Ja cilat janë këto ushqime:

  1. Arrat
  2. Salmoni
  3. Specat jeshil dhe të kuq
  4. Avokado
  5. Farat e lulediellit
  6. Brokoli
  7. Domate
  8. Patatet e ëmbla
  9. Çaji jeshil./neps.al 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply